Ce facem noi?

Traduceri

Aveți nevoie de traduceri autorizate în germană sau în orice altă limbă? Doriți să vă echivalați studiile în străinătate sau să depuneți documente la diverse instituții? Noi vom traduce corect documentele dumneavoastră. În cel mai scurt timp posibil.

Vă stăm la dispoziție chiar acum.

Traduceri autorizate

Un traducător autorizat trebuie să fie foarte atent, să cunoască bine termenii folosiți în traduceri deoarece uneori de un singur cuvânt depinde, de exemplu, echivalarea studiilor, depunerea unor contestații în instanță, administrarea unui tratament medical, interpretarea unor clauze contractuale sau vânzarea unei proprietăți.

Alegeți așadar traducători cu experiență, care cunosc formulările specifice folosite în diverse tipuri de traduceri autorizate pentru ca toate demersurile dumneavoastră să fie cu succes.  

Traducerile se eliberează cu ștampilă de traducător autorizat sau le putem legaliza notrarial dacă este necesar.

traduceri autorizate

Traduceri tipizate

Traduceri specializate

Traducerile specializate presupun un grad mai ridicat de dificultate și, poate, un timp mai mare de realizare. Noi avem experiența, capacitatea și pasiunea pentru a realiza proiecte complexe. De-a lungul celor 15 ani de când facem traduceri ne-am confruntat cu texte din domenii variate, dar ne-am specializat în:

Traduceri juridice

Traduceri economice

Traduceri tehnice

Traduceri medicale

Scroll Up